Inschrijven: uiterlijk vrijdag voorafgaand de gewenste datum (12.00u) bij

Hansy Plouvier – TA
tel. 051/25 98 45
mail Hansy Plouvier 

Donderdag 10/01/2019

Bisque van schaaldieren

Borst van kip “Fine Champagne”

Torentje van puree en rode kool

Dessert van de bakkerij

Donderdag 17/01/2019

Bladerdeeggebakje met gerookte eendenborst

Gebakken zalm met witloof, preistoemp

Dessert van de bakkerij

 

Donderdag 24/01/2019

Knolseldersoep met een ansjovisstokje

Vlaams stoofvlees met frietjes en een slaatje

Dessert van de bakkerij

Donderdag 31/01/2019

Soepje van tomaten en paprika met zure room

Kabeljauw met een korstje, linguine met tomaat en rucola

Dessert van de bakkerij

Donderdag 7/02/2019

Quiche met gerookte zalm en broccoli

Konijnenrug met mosterdsaus, peterseliekrieltjes

Dessert van de bakkerij

Donderdag 14/02/2019

Soep van pastinaak en rammenas

Gemarineerd varkenshaasje met sjalottensaus en

aardappelgratin, witloofsalade

Dessert van de bakkerij

Donderdag 21/02/2019

Pompoensoep met gember

Schartongrolletjes met Nantausaus, puree

Dessert van de bakkerij

Donderdag 28/02/2019

Trio van Noorse vis met toast

Orloffgebraad van het huis met witloofroomsaus en kroketjes

Dessert van de bakkerij

 

Prijs: 12 euro

Inschrijven: uiterlijk vrijdag voorafgaand de gewenste datum (12.00u) bij

                               Katia Viaene – directeur (051/ 22 74 11) sbso.rumbeke@g-o.be

                               Rik Ide – TAC (051/25 98 44) tac.sbso.rumbeke @g-o.be

                               Hansy Plouvier – TA (051/25 98 45) ta.sbso.rumbeke @g-o.be

                               Majolica De Caluwe – Administratief medewerker  (051/ 2274 11)

 

Krokusvakantie van ma. 3/03 tot en met vr. 8/03/2019